• Veterinar
  • Pet shop

O nama

Tvrtka "Veterinar" d.o.o. je veterinarska ambulanta osnovana kao specijalizirana ambulanta za male životinje 1994. godine

Osnivači su Mr.sc. Žarko Benčić, dr.vet.med. i Danijela Žgomba, dr.vet.med. Od nastanka do danas, ambulanta je doživjela dosta promjena-promjena lokacije, vrsta i obim usluga, broj i profil djelatnika – slijedeći promjene koje je nametnulo vrijeme i zakonski propisi.

Od 2003. godine nalazimo se na adresi Krševanova stancija 2. Lokacija je upravo idealna za obavljanje veterinarske djelatnosti – nalazimo se u dijelu koji ima sva ladanjska obilježja, a zapravo smo vrlo blizu grada.

Zapošljavamo četiri veterinara, jednog tehničara i jednog administratora. Obavljamo poslove veterinarske prakse koje nam je temeljem koncesije dodijelilo Ministarstvo poljoprivrede Zagreb, ali osnovna djelatnost je cijepljenje i liječenje malih životinja.

Osnivači Mr.sc. Žarko Benčić, dr.vet.med. i Danijela Žgomba,dr.vet.med. godinama se obrazuju upravo u patologiji i uzgoju malih mesojeda, sudjelujući na brojnim domaćih i međunarodnim radionicama i seminarima, a iskustva prenose mlađim kolegama.

U obavljanju svoje djelatnosti koristimo se modernom medicinskom opremom. Tako ambulanta raspolaže RTG aparatom, UZ aparatom, hematološkim i biokemijskim analizatorom krvi.
Bavimo se i njegom usne šupljine pasa, mačaka i malih glodavaca, koristeći UZ aparat za skidanje zubnog kamenca.

Lokacija - Kako doći do nas?